HALK ŞAİRİ SÜLEYMAN UYSAL'I AĞIRLADIK

HALK OYUNLARI EKİBİMİZ

May

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında görgü ve nezaket kuralları ile ilgili drama etkinlikleri ve değişik aktiviteler yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mevlid-i Nebi Haftasını Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte kutladık.

Ock

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için Dinar İlçe Müftüsü Ramazan AVCI'yı ziyaret edildi.

Ock

Meslek Dersleri Emekli Öğretmeni Yaşar YILDIZ tarafından öğretmen ve öğrencilerimize ahlaki ve mesleki etik değerlerle ilgili seminer verildi.

Ock

LGS'ye yönelik performans değerlendirme çalışmalarını ve sonuçlarını öğrencilerimizle birlikte değerlendirdik. Bu sayede öğrencilerimiz sınava yönelik farkındalıklarını arttırmış oldular.

Ock

"Çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim" adı altındaki seminerimiz, Okul Rehber Öğretmenimiz Ahmet Emre CİVAN tarafından gerçekleştirildi.

Ock

Kütüphanemize kurmuş olduğumuz zeka oyunları bölümü ile öğrencilerimizin satranca olan ilgisi ve sevgisi daha da arttı.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin başarısını arttırmak ve LGS'de hedeflenen başarıyı ulaşabilmek için okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile birlikte toplanıp önemli kararlar alarak yolumuza sağlam adımlarla devam ediyoruz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Takip Sistemi Ekim-Kasım Ayları -Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı-Okullarda belirlenen öğrenci gruplarına Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gözetim ve denetiminde gerçekleştirilen örnek vaaz ve hutbelerin gösterimi sağlanmıştır.

Kas

Zeka oyunlarına duyulan büyük ilgi sonucunda öğrencilerimizin bu oyunları oynayabileceği ortamlar oluşturduk.