Murat Nail ÜNER - Okul Müdürü

24.02.1981’de Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde bankacı bir baba ve ev hanımı bir annenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Dinar, lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. 2003’te Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. Ama eğitim hayatı noktalanmamış, hayatındaki eğitim aynı yıl Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Türkçe öğretmeni olarak göreve başlamasıyla sadece rol değiştirmişti. Anadiline bu mütevazı Anadolu ilçesinde 3 yıl hizmet verdikten sonra memleketine tayini çıktı. 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında Fatih Ortaokuluna tayini çıktı. Aynı okulda Müdür Yardımcılığı yaptı. 12 Aralık 2014’te Fatih Ortaokuluna müdür olarak görev almaya başladı. 31.07.2023 tarihinde Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaya başladı. MEB’in çeşitli ders kitaplarında Dil Uzmanlığı yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.