Dinar Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu

0(272) 353 60 50
ATMIŞEVLER MAH. OKUL SOKAK NO 2 DİNAR/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK OKUL OLMAKTIR.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
Doğal Gaz
İngilizce, Arapça
Otobüs, otomobil, servis araçları, yürüme mesafesi.
Taşımalı ve özel servisler
Dinar / Afyonkarahisar
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Dinar İlçe merkezinde olup, Afyonkarahisar´a 110km, Isparta´ya 60 km, Denizli´ye 110 km dir.
Sportif Etkinlikler
Masa tenisi yarışması Sınıflar arası futbol turnuvaları Satranç Turnuvası Güreş Yarışması Koşu Yarışması
Fen Bilimleri Deneyleri